|
|
18.09.2019
Arif Parmaksız, Tokat tarım fuarında
Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen ve 80 firmanın katıldığı 8. Tokat Tarım Hayvancılık Gıda Fuarı ve Yöresel Ürünler Fuarı açılış törenine katıldı.
|
|
|
|
15.09.2019
Amasyalı kadın girişimciler Çin mallarına karşı kooperatifleşecek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Amasya Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarını basınla paylaştı. TOBB Amasya Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülseval Özkök, hediyelik eşya üzerine bir kooperatif kurmak istediklerini söylerken, "Amasya aslında hikâyesi çok zengin bir yer, turizmde de önemli bir yeri var. Ama ilimize gelen ziyaretçilere satılan hediyelik eşyaların büyük kısmı Çin'den. Biz bunu kırmak istiyoruz. Kuracağımız kooperatifte bu tür ürünlerin üretimine de yöneleceğiz. Köyde yaşayan vatandaşlarımızın da üretim sürecine katılmasını önemsiyoruz" dedi.
|
|
|
|
|
|
10.09.2019
TAC Yönetim Kurulu, Antalya TSO’da
Türk – Arap Odası (TAC) 3. Yönetim Kurulu Toplantısı nedeniyle Antalya’da bulunan TAC Eş Başkanı ve Arap Odalar Birliği Başkanı Mohammed Abdo Saeed ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
|
|
|
08.09.2019
Kadın girişimciler Elazığ'da lavanta bahçeleri kuracak
TOBB Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri çalışmalarını basınla paylaştı. TOBB Elazığ Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşegül Metin, "Lavanta bahçeleri kurmak istiyoruz. Elazığ'da çok kaliteli lavanta yetiştiğini gördük. İşleme tesislerini oluşturuyoruz. Lavanta değişik bir bitki. Bir sefer ekiliyor ama 10 yıl hasat verebiliyor. Üstelik yüzde 60'ı da dışarıdan geliyor. İsteyen herkesin yapabileceği sektörlerde yoğunlaşmak istiyoruz. Sadece lavanta değil, lavanta yağım ve suyunu da işlemek istiyoruz" dedi.
|
|
|
|
02.09.2019
Araç satışında trafik sigortası 15 gün devam edecek
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut, ikinci el araç satışlarında, satın alınan aracın Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasının (Trafik Sigortası) noter satış tarihinden itibaren 15 gün süresince aracın yeni sahibi tarafından kullanılabileceğini belirtti.
|
|