|
|
12.10.2011
İlerleme raporu Türkiye – AB ilişkilerine yeni bir vizyon getirmiyor
Avrupa Komisyonu’nun yayımladığı, Türkiye için İlerleme Raporu ve Strateji Belgesini değerlendiren TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ilerleme raporu ve strateji belgesinin, Türkiye’nin Avrupa Birliği katılım sürecinin mevcut seyrini değiştirecek, Türkiye’nin AB katılım sürecini hızlandıracak bir vizyon içermediğini söyledi.
|
|
|
|
15.09.2011
Gelecek nesillerin refahını, gelecek seçimleri kazanmaya tercih etmeliyiz
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin dönüşüm sürecinde dayanışma beklediklerini belirterek, ''Türkiye'nin başarısı, AB'nin de başarısı olacaktır. Birlikte çalışmalıyız. Birlikte büyümeli ve birlikte güçlü olmalıyız. Türkiye'nin AB üyeliğinden birlikte kazanmalıyız. Gelecek nesillerin refahını, gelecek seçimleri kazanmaya tercih etmeliyiz'' dedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
16.07.2011
ABD Dışişleri Bakanı Clinton, Türk iş dünyası ile biraraya geldi
ABD Dışişleri Bakanı Hilary Clinton, Türkiye ziyareti kapsamında bulunduğu İstanbul'da, Conrad Otel'de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Ümit Boyner, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Cihad Vardan, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Hasan Sert, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş ve Coca Cola Türkiye Başkanı Galya Molinas'ı kabul etti.
|
|