Şerit Komutlarını Atla

Oturum Aç

19. DÜNYA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONGRESİ İSTANBUL 2011 TÜRKİYE

19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi 11-15 Eylül 2011 tarihleri arasında İstanbul’da Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

İŞGÜCÜ PİYASALARININ ESNEKLİĞİ ÇALIŞTAYI

İşgücü piyasasının geliştirilmesinde ve düzenlenmesinde rol sahibi olan aktörlerin (ilgili kamu kurum ve kuruluşları, Odalar ve ilgili sivil toplum kuruluşları) esnek çalışma biçimlerine neden ihtiyaç duyulduğu konusunda bilinç düzeylerini arttırmak; AB mevzuatı ve AB ülkelerindeki uygulamalar ile Türk mevzuatı ve uygulamadaki zorluklar hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Avrupa Komisyonu Teknik Yardım ve Bilgi Değişim Ofisi (TAIEX) işbirliğinde 21 Şubat 2011 tarihinde Birlik Merkezimizde İşgücü Piyasalarının Esnekliği Çalıştayı düzenlenmiştir. Seminer programımıza ekli dosyadan ve yapılan sunumlara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.