Levha Aidat Borçlarının Yapılandırılmasına İlişkin Önemli Duyuru!

27 Mayıs 2017 tarih ve 30078 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren, Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7020 sayılı Kanun ile Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten önceki Sigorta Acenteleri ile Sigorta Eksperleri Levha aidat borçlarına (2017 yılı aidatları hariç) yeniden yapılandırma imkanı getirilmiştir.
Bu çerçevede, söz konusu yapılandırma işleminden faydalanabilmek için aşağıdaki linkte yer alan başvuru formunun eksiksiz bir şekilde doldurularak en geç 31.07.2017 tarihine kadar Birliğimize intikal ettirilmesi gerekmektedir.
Önemle duyurulur.

Önemli Notlar:

1. Son başvuru tarihi 31.07.2017 olup, bu tarihten sonra Birliğimize intikal ettirilen başvurular yapılandırma kapsamında değerlendirilmeyecektir.
  2. Yapılandırılma kapsamında borcun sadece anapara tutarı ödenecektir. Gecikme zammı/faizi alınmayacaktır.
  3. Peşin ödemenin tercih edilmesi halinde anaparanın tamamının en geç 31.08.2017 tarihine kadar Birliğimize ödenmesi gerekmektedir.
  4. Taksitli ödemenin tercih edilmesi halinde anapara toplam 6 eşit takside bölünecektir. Bu çerçevede, 1. Taksitin en geç 31.08.2017, 2. Taksitin en geç 30.09.2017, 3. Taksitin en geç 31.10.2017, 4. Taksitin en geç 30.11.2017, 5. Taksitin en geç 31.12.2017 ve 6. Taksitin en geç 31.01.2018 tarihinde ödenmesi gerekmektedir. İlgili taksitlerin belirtilen tarihlerden önce de ödenmesi mümkündür. Diğer yandan, ilgili taksitin belirtilen tarihe kadar kısmen ya da tamamen ödenmemesi halinde, yapılandırma bozulacak ve ödenmeyen aidat asılları ile bunlara ilişkin gecikme faizi/zammının da ödenmesi gerekecektir.
  5. Ödemelerinizi https://www.tobb.org.tr/iframes/Sayfalar/eos.php linkinden kredi kartı ile ya da aşağıdaki Birliğimiz banka hesaplarına yapabilirsiniz. Banka hesaplarına yapılan ödemelerde açıklama bölümünde acente/eksperin ad-soyad/unvan bilgileri ile Levha kayıt numarası ve ilgili taksit dönemin mutlak suretle belirtilmeli ve dekont bir dilekçe ekinde Birliğimize intikal ettirilmelidir.
  6. İcra takibindeki borçluların, başvuru formlarında İcra Dairesi ve İcra Dosya Numarası bilgilerini belirtmeleri ve başvuru işlemini gerçekleştirdikten sonra 03123108682 nolu telefon ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.
  7. Başvuru formunu sigortacilik@tobb.org.tr e-posta hesabına ya da Dumlupınar Bulvarı No:252 (Eskişehir Yolu 9.Km) 06530 /ANKARA adresimize iletebilirsiniz.
  8. 27 Mayıs 2017 tarihinden önce anaparanın ödenmiş olması halinde varsa söz konusu borca ilişkin gecikme zammı/faizi alacağı herhangi bir başvuruya gerek kalmaksızın iptal edilecektir.
  9. Ayrıntılı bilgi için lütfen 444 95 59 nolu telefonu arayınız.

Başvuru formu için lütfen tıklayınız >>>

Banka Hesap Numaraları:

Sigorta Acenteleri İçin: T. iş Bankası Akay Şb.  0994089 Nolu Hesap